Oma Lääkärisi Hyvinkää

Mehiläisen Oma Lääkärisi Hyvinkää
Kauppakeskus Willa, 3. kerros
Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää
Puhelin: 0400 989 002
Asiakkaaksi listautuminen täällä

Tervetuloa Mehiläisen asiakkaaksi!

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Keski-Uudenmaan valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Hyvinkää.

Listautuminen on nyt auki! Voit listautua asiakkaaksemme täällä.

Mehiläisen Hyvinkään Oma Lääkärisi -aseman vastaavana lääkärinä toimii Visa Lakka sekä vastaavana sairaanhoitajana Tiina Halonen.

Tiina ja Visa
Oma Lääkärisi -aseman lääkäri Visa Lakka ja sairaanhoitaja Tiina Halonen

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin sekä sairaanhoitajan vastaanottopalvelut, sisältäen yleislääkäritason laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Valinnanvapauskokeilun vastaanottopalveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Keski-Uudenmaan soten sääntökirjassa.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua sähköisesti kokeilun tietojärjestelmässä. Listautuminen avautuu tämänhetkisen tiedon mukaan 19.5. Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa kuuden kuukauden välein.

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Kaupunki perii asiakasmaksut. Käyntimaksut ja vuosimaksu kerryttävät asiakasmaksukattoa voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Huomaathan, että Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Mehiläisen yksityislääkärikeskus ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää Mehiläisen työterveyshuoltoa ja itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto tapahtuu Mehiläisen Hyvinkään lääkärikeskuksen laboratoriossa.

www.kanta.fi -sivuston kautta näet omat sähköiset resepti- ja terveystietosi. Reseptiuusinnat ja tiedustelut onnistuvat myös takaisinsoittojärjestelmämme kautta.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 0400 989 002.

Voit varata ajan Hyvinkään Oma Lääkärisi -aseman vastaanotolle nyt myös Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta. Tällöin ajanvarauksen tyypiksi on valittava ajanvaraus Valinnanvapauspilottiin. Ajanvarauksessa on käytössä sähköinen hoidon tarpeen arviointi, jonka yhteydessä asiakasta pyydetään kertomaan, missä pääasiallinen vaiva on, kuvailemaan oireitaan ja kertomaan sairauden aiemmasta hoidosta.

Hyvinkään Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä terveysasemaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen avulla asiakkaamme voivat maksutta viestitellä aseman sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Voit lukea lisätietoja ja tarkempia ohjeita verkkosivuiltamme täältä.

Aseman sijainti 

Hyvinkään Oma Lääkärisi -aseman vastaanottohuoneet
Hyvinkään Oma Lääkärisi -aseman vastaanottohuoneet

Hyvinkään Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sijaitsee kauppakeskus Willan 3. kerroksessa osoitteessa Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää.

Aukioloajat

Oma Lääkärisi -asema on auki arkipäivisin maanantaista torstaihin kello 08.00-16.00 ja perjantaisin klo 08.00-15.00. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00.

Yhteystiedot

Puhelin: 0400 989 002 (suora numero Hyvinkään Oma Lääkärisi -asemalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti. Jos emme pysty heti vastaamaan puheluusi, niin soitamme sinulle pian takaisin.

Miten kuntalainen hyötyy valinnanvapaudesta?

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualuejohtaja Tiina Salminen Järvenpään kaupungilta kertoo, mitä Keski-Uudenmaan valinnanvapauskokeilussa tehdään.

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut